Beoordelingen van Foe City Den Haag

Recente recensies van Foe City Den Haag

5 sterren na 40 reviews

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies wat je verwacht.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig vooraf online bestellen en betalen. Op een vooraf gekozen tijd afhalen en het eten is goed. Prima service dus.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De verzorging van het inpakken was prima, het eten was redelijk van smaak maar erg lauw, de koe loe yuk was niet te eten en echt niet lekker, de kerrie loempiaatjes waren smakeloos en weinig vulling. Voor ons nooit meer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede huiskamer Chinees met de ouderwetse kwaliteit!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij hebben afgehaald, maar komen zeker weer snel terug.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, weer lekker gegeten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Knapperige babi pangang, heerlijk beetgare tjaptjoi, een vorstelijke hoeveelheid kroepoek. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, vers en heerlijke gerechten. Zeer tevreden, daarom vaste klant en halen we vaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smullen maar!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten!!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst. Op de afgesproken tijd direct klaar om mee te nemen. Er was ook een kleine verrassing bij gedaan. Wij waren erg tevreden. Uitstekende service!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers heerlijk eten. Zeer klantvriendelijk, servicegericht. Fijn dat je via hun eigen website kan bestellen en afrekenen, en een tijd kan kiezen welke tijd je het wilt afhalen. Kom hier al jaren, zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en zeer smakelijk. Satésaus perfect. Vriendelijk personeel.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website, alles stond netjes klaar. Op de minuut af de tijd die ik had aangegeven op de site. Eten was perfect!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben online besteld i.v.m. Corona. het was keurig op tijd klaar. Prima kwaliteit en ook forse porties voor de stevige eters. Alles ook nog met een glimlach. Aanrader dus.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, met name de grote garnalen en foe jong hai waren fantastisch ! We komen zeker terug !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; alles was top, we gaan zeker vakker bestellen!!👌🏻👍🏻

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Ruim voldoende voor 2 personen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen, heerlijk eten, goede hoeveelheid. Bedankt!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit smaakte naar meer, was ook erg lekker !! Bereid met aandacht .

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank u wel voor het heerlijke eten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, adequate bezorging alleen hadden we eten besteld voor 1830 en kwam al 1810 .., verder helemaal oké en lekker gegeten

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect eren en uiterst gied verzorgd.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 👍

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en prompte aflevering !

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader, gewoon top!! vandaar 2x5 sterren

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, snel en per ongeluk extra Nasi erbij... Babi pangang voor ons relatief pittig maar lekker. Verder, mini loempia, Tjap tjoi, saté, rijst alles naar wens. Kregen portie kroepoek dus hoef je niet te bestellen. Precies wat je zou verwachten.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en p;rachtig op tijd bezorgd.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrassing dat Foe City thuis bezorgt. De bestelling werd op exact de afgesproken tijd afgeleverd. En als 2de verrassing zaten er gratis kroepoek en een blikje 7up bij. De gerechten waren heerlijk en met verse groenten. !!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, afhalen online bestelling ging super.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch, makkelijk bestel en betaal proces, tijdige aflevering en goede informatie hier over, heerlijk en warm gegeten, helemaal goed, dank

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Singapore mie was zeer smaakvol! en de extraatjes werden heel erg op prijs gesteld. De bezorging was stipt.